Industri

Industriinstallationer

Når du skal have lavet nye eller renovere eksisterende elinstallationer i din industrivirksomhed, kræver det nøje planlægning og erfarne autoriserede elinstallatører. Det gælder alt fra projektering, el-tekniske beregninger, planlægning og udarbejdelse af arbejdstegninger.

Anlæg- og automationsløsninger

Skal du have installeret nyt produktionsanlæg eller en anden automationsløsning, er det vigtigt, at det bliver udført af en autoriseret elinstallatør, så du undgår produktionsstop og fejl. Hos Jan Henriksen A/S har vi siden 2002 håndteret komplekse elinstallationer til store produktionsanlæg.

Service på elinstallationer

Trænger din industrivirksomhed til at få et servicetjek af produktionsanlæg og elinstallationer, klarer vi opgaven for dig. Vi kører ud til Silkeborg, Aarhus, Viborg og de øvrige byer i Østjylland.

Har du brug for hjælp til dine industriinstallationer?

Du kan altid ringe til os på 23 61 93 88. Du kan også skrive til vores mail på janhenriksen.el@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til Jan

Du er altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for hjælp fra vores dygtige elektrikere.

Kontakt os

Har du brug for hjælp? Eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Jan Henriksen A/S

Poppelvej 3
8882 Fårvang

Sindbjergvej 15A
8600 Silkeborg

 

Om os

Jan Henriksen A/S i Fårvang og Silkeborg er en elinstallatørvirksomhed med dedikerede elektrikere og installatører. Siden 2002 har vi i hele Midt- og Østjylland hjulpet virksomheder og private med små og store elinstallationsopgaver.

Fårvang

Jan Henriksen A/S
Poppelvej 3
8882 Fårvang

Silkeborg

Jan Henriksen A/S
Bynkevej 7
8600 Silkeborg