Elinstallationer

Elinstallationer til private og virksomheder

Jan Henriksen A/S udfører alle typer af små og store elinstallationsopgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner. Uanset om du skal renovere de gamle stikkontakter i hjemmet, lave nye lampeudtag i loftet eller installere IHC kontakter i dit nye hus, hjælper vi dig sikkert i mål. Vi har eksisteret siden 2002, og tilsammen har vi mange års erfaring i elbranchen.

Vores stærke team af autoriserede og erfarne elinstallatører har helt sikkert løsningen og idéerne til dig, som mangler hjælp til at installere vaskemaskinen eller har brug for inspiration til nye stikkontakter i hjemmet. Alle vores elinstallationer er udført efter alle gældende standarder og regler.

Vi hjælper dig med rådgivning, beregninger, svar på myndighedsspørgsmål og tilladelser, hvis din virksomhed skal bygge nyt, renovere nuværende bygninger eller noget helt andet.

Elinstallatører i Silkeborg og Fårvang

Vi holder til i Fårvang på Poppelvej 3 og i Silkeborg på Sindbjergvej 15A, hvor vi til daglig hjælper vores kunder i lokalområdet, men vi kører også ud til små og store elinstallationsopgaver i Viborg, Aarhus og de andre byer i Østjylland.

Det hjælper vi dig med:

Har du brug for hjælp til din elinstallation?

Du kan altid ringe til os på 23 61 93 88. Du kan også skrive til vores mail på janhenriksen.el@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til Jan

Du er altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for hjælp fra vores dygtige elektrikere.

Kontakt os

Har du brug for hjælp? Eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Jan Henriksen A/S

Poppelvej 3
8882 Fårvang

Sindbjergvej 15A
8600 Silkeborg

 

Om os

Jan Henriksen A/S i Fårvang og Silkeborg er en elinstallatørvirksomhed med dedikerede elektrikere og installatører. Siden 2002 har vi i hele Midt- og Østjylland hjulpet virksomheder og private med små og store elinstallationsopgaver.

Fårvang

Jan Henriksen A/S
Poppelvej 3
8882 Fårvang

Silkeborg

Jan Henriksen A/S
Bynkevej 7
8600 Silkeborg