belysning

Energibesparende belysning

Hos Jan Henriksen A/S får du energibesparende belysningsløsninger, hvor lyskvaliteten passer til dine rum i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det kan være svært at finde pærer med den rette Kelvinfarve og farvegengivelse. Derfor hjælper vi dig med at finde den belysningsløsning, som passer til dit hjem eller din arbejdsplads.

Det hjælper vi dig med:

  • Installation af spots
  • Ophængning af lamper
  • Installation af lysdæmpere
  • Udendørsbelysning
  • IHC belysningsløsninger
  • Kontorbelysning
  • Industribelysning

LED belysning

LED lys har en længere levetid end den klassiske energisparepære, og ofte vil du på to til fire år have sparet så meget på din elregning, at din investering har tjent sig selv ind. Vi forhandler LED lys fra Phillips, LG Electronics og andre af verdens førende producenter af LED lys. Vi har stor erfaring i at lave LED belysningsløsninger for små og store kunder i hele Østjylland.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at installere den rette belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen? Du kan altid kontakte os på 23 61 93 88 eller skrive til vores mail på janhenriksen.el@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til Jan

Du er altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for hjælp fra vores dygtige elektrikere.

Kontakt os

Har du brug for hjælp? Eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Jan Henriksen A/S

Poppelvej 3
8882 Fårvang

Sindbjergvej 15A
8600 Silkeborg

 

Om os

Jan Henriksen A/S i Fårvang og Silkeborg er en elinstallatørvirksomhed med dedikerede elektrikere og installatører. Siden 2002 har vi i hele Midt- og Østjylland hjulpet virksomheder og private med små og store elinstallationsopgaver.

Fårvang

Jan Henriksen A/S
Poppelvej 3
8882 Fårvang

Silkeborg

Jan Henriksen A/S
Bynkevej 7
8600 Silkeborg