Alarmsystemer

Et alarmsystem, der giver dig ro i sindet

Er du utryg i dit hjem? Vil du gerne tage på ferie uden bekymringer om ubudne gæster i hjemmet? Med vores alarmsystemer får du en sikker hverdag, der giver ro i maven.

Vi har alarmsystemer til ethvert behov – uanset om du er på jagt efter et alarmsystem til en stor virksomhed eller en mindre bolig.

Alarmsystemet alarmerer ikke kun mod ubudne gæster

Er du en af dem, der tror, at et alarmsystem kun beskytter mod indbrud? Måske har du hørt om bekendte, der vendte hjem fra ferien til et sprængt vandrør? Jo hurtigere en skade opdages, jo mindre bliver skaden, og omkostningerne bliver færre. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i et alarmsystem, der også alarmerer om vandskader, røg og brand.

Alarmsystem til erhverv og private 

Alle virksomheder og private ligger inde med værdier – fx computere, kontanter, maskiner og fortrolige papirer – som du gerne vil undgå lander i hænderne på uvedkommende. Et alarmsystem giver dig en langt større sikkerhed for, at dine værdier ikke bliver stjålet.

Er du i tvivl, om du eller din virksomhed har brug for vibrationssensor, fotosensor, en PIR sensor eller overfaldsalarm, så rådgiver og tilpasser vi alarmsystemet til dig og din virksomheds behov.

Har du spørgsmål til vores alarmsystemer?

Du kan altid kontakte os på 23 61 93 88. Du kan også skrive til vores mail på janhenriksen.el@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til Jan

Du er altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for hjælp fra vores dygtige elektrikere.

Kontakt os

Har du brug for hjælp? Eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Jan Henriksen A/S

Poppelvej 3
8882 Fårvang

Sindbjergvej 15A
8600 Silkeborg

 

Om os

Jan Henriksen A/S i Fårvang og Silkeborg er en elinstallatørvirksomhed med dedikerede elektrikere og installatører. Siden 2002 har vi i hele Midt- og Østjylland hjulpet virksomheder og private med små og store elinstallationsopgaver.

Fårvang

Jan Henriksen A/S
Poppelvej 3
8882 Fårvang

Silkeborg

Jan Henriksen A/S
Bynkevej 7
8600 Silkeborg