Hvidevarer

Et stort udvalg af hvidevarer

Vi forhandler alt fra vaskemaskiner, ovne, tørretumblere, køleskabe, opvaskemaskiner, emhætter og komfurer. Går din ovn, opvaskemaskine eller noget andet i stykker, kan vi levere nye hvidevarer til dig på kort tid. Har du brug for service på din vaskemaskine eller ovn mm., så fikser vi ogå det for dig. Alle vores hvidevarer har selvfølgelig lang garanti.

Vi leverer og installerer dine hvidevarer

Det er ikke altid lige let at montere og installere hvidevarer. Montering af fx kogeplader og vaskemaskiner kræver, at du ved, hvad du har med at gøre for at undgå fejl og ødelagte hvidevarer. Derfor hjælper vi dig gerne med at installere og montere dine hvidevarer. Har du brug for reservedele til dine hvidevarer, så har vi også et stort udvalg af originale og uoriginale reservedele, så du slipper for at købe nye hvidevarer.

Har du brug for hvidevarer eller service?

Du kan altid ringe til os på  23 61 93 88. Du kan også skrive til vores mail på janhenriksen.el@mail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til Jan

Du er altid velkommen til at kontakte os, når du har brug for hjælp fra vores dygtige elektrikere.

Kontakt os

Har du brug for hjælp? Eller har du spørgsmål? Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Jan Henriksen A/S

Poppelvej 3
8882 Fårvang

Sindbjergvej 15A
8600 Silkeborg

 

Om os

Jan Henriksen A/S i Fårvang og Silkeborg er en elinstallatørvirksomhed med dedikerede elektrikere og installatører. Siden 2002 har vi i hele Midt- og Østjylland hjulpet virksomheder og private med små og store elinstallationsopgaver.

Fårvang

Jan Henriksen A/S
Poppelvej 3
8882 Fårvang

Silkeborg

Jan Henriksen A/S
Bynkevej 7
8600 Silkeborg